Mayra Fernandez Joglar

Unë kam lindur në Asturias në 1976. Kam studiuar Biznes Teknik dhe Aktivitete Turistike në Coruña dhe tani punoj si informator turistik në provincën e Valencias. Unë jam pak qytetar i botës dhe në çantën time mbaj foto, suvenire dhe receta nga këtu e atje. Unë i përkas një familje në të cilën momentet e mëdha, të mira dhe të këqija, zhvillohen rreth një tavoline, kështu që që kur isha e vogël, kuzhina ka qenë e pranishme në jetën time. Por pa dyshim pasioni im u rrit me mbërritjen e Thermomix në shtëpinë time. Pastaj erdhi krijimi i blogut La Cuchara Caprichosa (http://www.lacucharacaprichosa.com). Loveshtë dashuria ime tjetër e madhe edhe nëse e kam pak të braktisur. Tani jam pjesë e ekipit të mrekullueshëm në Thermorecetas, në të cilin bashkëpunoj si redaktor. Çfarë mund të uroj më shumë nëse pasioni im është pjesë e thirrjes time dhe thirrja ime e pasionit tim?