Irene Arkas

Emri im është Irene, unë kam lindur në Madrid dhe kam një diplomë në Përkthim dhe Interpretim (edhe pse sot punoj në botën e bashkëpunimit ndërkombëtar). Aktualisht, unë jam koordinatori i Thermorecetas.com, një blog me të cilin kam bashkëpunuar për disa vite (megjithëse kam qenë një ndjekës besnik shumë kohë më parë). Këtu kam zbuluar një vend të mrekullueshëm që më ka lejuar të takoj njerëz të shkëlqyeshëm dhe të mësoj receta dhe truke të panumërta. Pasioni im për gatimin vjen që kur isha e vogël kur ndihmoja nënën time të gatuante. Në shtëpinë time, pjatat nga e gjithë bota janë përgatitur gjithmonë dhe kjo, së bashku me dashurinë time të madhe për udhëtimet ekzotike dhe gjithçka që lidhet me botën e kuzhinës, e kanë bërë sot një nga hobet e mia të mëdha. Në fakt, unë fillova në botën e blogjeve disa vjet më parë me blogun tim të gatimit Sabor Impression (www.saborimpresion.blogspot.com). Më vonë takova Thermomix dhe e dija që do të ishte aleati im i madh në kuzhinë. Sot nuk mund ta imagjinoj gatimin pa të.