Silvia Benito

Emri im është Silvia Benito dhe së bashku me Elena unë fillova këtë blog në 2010. Gatimi dhe sidomos Thermomix është pasioni im i madh dhe kjo tregon. Unë jam rritur pak nga pak, duke mësuar në një mënyrë autodidakte; specialiteti im janë ëmbëlsirat .... yum yum yum.

Silvia Benito ka shkruar 214 artikuj që nga marsi 2010