login o Daptar terasrasakeun ThermoRecipes

40 resep pencuci mulut sareng Thermomix

Dina buku resep digital anyar ieu anjeun bakal mendakan 40 piring pastry anu luar biasa kalayan muih, muffin sareng bundtcakes, ogé crostatas, crumbles, cookies sareng pastry puff sareng seueur pilihan cake sareng crepes. Sareng tangtosna aranjeunna moal sono kana permata permen: truffles. Desserts dirancang pikeun sadayana, kumargi seueur resep anu cocog pikeun jalma anu teu intoleransi atanapi anu nuturkeun diet vegetarian.

Mésér buku masak urang

Ieu buku masak dina format digital éta anjeun tiasa mariksa iraha anjeun hoyong tina komputer, tablet, alat sélulér anjeun atanapi nyetak dina kertas. Anjeun bakal salawasna ngagaduhan éta sanaos upami anjeun henteu caket Thermomix anjeun.

40 resep dessert anu lezat henteu kantos dipasang dina blog sateuacanna

Ieu asakan pang manisna ti Thermorecetas, didedikasikan ku sadayana cinta urang ka fans satia kami anu nuturkeun kami unggal dinten sareng ngabantosan kami ngadamel proyék ieu tiasa dilakukeun. Kami arepkeun anjeun nganikmatanana sapertos kami resep nyiapkeunana.

Resep naon anu anjeun mendakan?

Anjeun bakal kaget babaturan sareng kulawarga anjeun ku tuangeun sakumaha pikaresepeun sakumaha:

  • Blueberry Buttermilk Waffles
  • Gelas karamel ganda
  • Krim sareng Coklat Crostata
  • Usum panas runtuh ku apel, persik sareng buah beri hideung
  • Millefeuille krim susu pekat
  • Mousse kéju sareng compote pelem
  • Pionono kopi sareng krim diplomatik
  • Chocolate Cake Cupcakes Kue
  • Kueh yoghurt Yunani
  • Truffle coklat bodas kalayan buah beri biru sareng jeruk nipis
  • Biskuit panna cotta
  • Sangu pastiera

Mamang? Coba resep gratis

Upami anjeun masih gaduh mamang ngeunaan naon anu anjeun tiasa mendakan dina buku resep, kami nawiskeun anjeun salah sahiji resep éksklusif anu ebook: ngeunah muffin jahé jeruk keprok. Unduh éta di dieu.