login o Daptar terasrasakeun ThermoRecipes

Salad Rusia kalawan mayonnaise apel

Salad Rusia kalawan mayonnaise apel

Kalayan dinten-dinten panas ieu kaleresan aranjeunna ngan ukur hoyong anu seger. Sareng, khususna pikeun kuring, kuring hoyong salad ayeuna. Janten ti Thermorecetas kami parantos ngusahakeun vérsi énggal salad Rusia, waktos ieu, kalayan mayonnaise anu béda: Salad Rusia kalawan mayonnaise apel. 

El touch nu mere apal mun mayonnaise ieu halus tapi pisan pisan nice jeung seger. Cukup pikeun terang yén anjeun nyanghareupan anu béda. Sajaba ti éta, kami geus nyokot kasempetan pikeun nambahkeun leuwih kacang polong jeung kacang héjo, dina urutan neruskeun enhancing warna héjo sarta rasa tina sayuran. Kabungahan!

Kami nyarankeun ngagunakeun variétas apel pippin o nini tukang batu, pink nona atawa fuji ogé bakal dianggo. Pondokna, urang hoyong apel seger jeung loba rasa.


Pilarian resep anu sanésna: Salat sareng Sayuran, Gampang, Resep usum panas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.