login o Daptar terasrasakeun ThermoRecipes

Trik pangsaéna pikeun suksés dina barbecue

Trik pangsaéna pikeun suksés dina barbecue

Kalayan cuaca anu saé, urang émut éta barbecues naon triumph on tabel kami. Saprak jaman primitif éta cara masak kadaharan sarta kiwari cara ieu endures pikeun rasa eta nyadiakeun. Ieu mangrupakeun rasa smoky nu fascinates urang. Pikeun ieu kami bakal masihan anjeun trik pangalusna pikeun suksés di barbecues, sabab kami yakin yén leuwih ti hiji anjeun teu nyaho manehna.

Éta kedah dipertimbangkeun dina lamun urang resep nu barbecue atawa grill dina. Éta dua pilihan anu dianggo hébat, tapi aranjeunna gaduh bédana. Urang terang grills salaku has anu kami anggo, dimana grid anu saluyu sareng anu sanés. Barbecue téh kawas grill dina, tapi kalawan panutup a. Pikeun seueur jalma, ieu mangrupikeun kauntungan, sabab ku nyayogikeun tutup kami nyiptakeun grill kalayan masak anu langkung saé bahkan nyababkeun haseup anu langkung saé dina tuangeun.

Naon suluh pangalusna pikeun barbecues urang?

Suluh nyaéta sapotong béntang barbecue urang. Kalolobaan urang ngagunakeun areng tradisional disayogikeun ka kami di toko, sabab seueur anu didamel tina ek, aranjeunna gancang terang sareng nyiptakeun rasa barbecue otentik.

tapi loba nu resep ngagunakeun kayu bakar, janten pikaresep salah sahiji ek, saprak éta hasil tina rasa ampir sampurna. Hiji-hijina kalemahan nyaéta urang kedah nyiptakeun embers sabab éta kai sareng ku kituna éta bakal nyandak dua kali langkung lami pikeun nyiapkeun barbecue urang. Kai séjénna anu bisa urang dipaké nyaéta tangkal anggur, nu ti pakebonan, ku rasa pisan ciri jeung bisa nyieun masakan daging jeung sangu.

Trik pangsaéna pikeun suksés dina barbecue

Kumaha carana nyiapkeun daging

Upami jumlah tamu terang, penting pikeun ngitung kilo daging anu urang peryogikeun. Pikeun unggal jalma, antara 350 sareng 400 g daging diitung. Contona: mun 10 urang bakal hadir, Anjeun bisa ngitung ampir 4 kilo daging, kaasup 2 kilo chorizo, puding hideung, bacon ... jeung 2 kilo deui daging tanpa lemak. Di sisi séjén, ieu tips séjén penting:

Kumaha carana masak daging?

  • Angkat daging tina kulkas 1 jam sateuacan masak.
  • Nalika barbecue tos siap sareng embers, éta nalika anjeun kedah nambihan daging pikeun masak.

Naha urang tiasa uyah daging sateuacan atanapi saatosna? Éta mangrupikeun patarosan anu ngagaduhan dua nuansa. Disarankeun teu uyah daging dugi daging dipiceun tina barbecue nu. Alesanna sabab leungiteun juiciness na nalika masak sareng tungtungna garing pisan. Tapi Argentines ngalakukeun sabalikna, aranjeunna biasana uyah daging maranéhanana saméméh nempatkeun eta dina barbecue tur tétéla éndah. Naséhat kami: upami dagingna henteu kandel pisan, langkung saé ngagaramkeunana saatos masak.

Teu aya anu langkung saé tibatan nyiapkeun daging sareng ngantepkeun rasana nyalira, tapi aya jalma anu resep langkung jauh sareng nambahkeun seasonings sejen tur rempah. Anjeun tiasa nambihan bubuk bawang bodas, lada hideung atanapi bumbu aromatik. Loba dressings raos hadé lamun aranjeunna marinated dina daging, sahenteuna sapeuting saméméh.

Trik pangsaéna pikeun suksés dina barbecue

Ideu anu sanésna nyaéta nyiapkeun saos homemade, saprak éta pilihan pohara alus pikeun ngaoptimalkeun hasil barbecue nu. Dina buku resep kami anjeun tiasa nyobian saos chimichurri atanapi saos romesco.

kudu masak heula sagala jinis daging chorizos, Bacon, puding hideung, jangjang hayam, tusuk Moorish... Daging nu potongan leuwih badag bakal dipanggang engké, jadi nu kahiji didahar heula jeung daging kadua asak.

Teu kedah buru-buru nalika masak daging., sabab leuwih hade masak lalaunan. Upami aya potongan anu ageung pisan, aranjeunna tiasa ditempatkeun di awal, gigireun starters, supados tiasa asak dina waktosna.

Hiji kanyataan pisan panasaran éta aya jalma anu ngagunakeun thermometer pikeun terang iraha dagingna leres-leres masak. Aranjeunna malah make state-of-nu-art alat pikeun ngawas suhu sarta bisa eKirim béwara ka telepon. Pas peringatan datang, aranjeunna ngan kudu ngadeukeutan, balikkeun daging sarta ngalayanan.

Trik pangsaéna pikeun suksés dina barbecue

Rekomendasi pikeun mareuman barbecue

Anjeun kudu ngantep barbecue pareum sorangan. Sanajan embers sigana pareum, Anjeun kudu ati-ati sabab loba panas bisa tetep di jero. Anjeun teu kedah tuang cai kana éta, cukup ditutupan ku tutup anu sami supados pareum nyalira. Upami anjeun henteu gaduh panutup, anjeun kedah Sisihkeun sagala kayu bakar atawa areng anu can kaduruk jeung ngadagoan embers kaluar.

Ngabersihan grid ogé, saprak sésa-sésa négatip bisa mangaruhan barbecues hareup. Urang tiasa ngabersihan nalika masih rada haneut, ka ngamangpaatkeun panas. Urang tiasa nganggo sikat nganggo bristles baja atanapi alat anu sami supados tiasa digores sacara saksama. Anjeun oge bisa make bolu dua sisi, kalawan bagian lemes jeung sejen nu ngandung hiji scourer lemes.


Pilarian resep anu sanésna: Cheats

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.