login o Daptar terasrasakeun ThermoRecipes

Buku solidaritas Blogging sareng Masak

Blogging & Cooking mangrupikeun prakarsa solidaritas dilaksanakeun ku Yayasan BantuanAge Internasional Spanyol dina kolaborasi jeung Thermorecetas pikeun ngahimpun sababaraha blog anu pangsaéna dina gastronomi Spanyol, anu paling bergengsi sareng populér, dina proyék anu sami anu tujuanana pikeun ngalakukeun sakedik na ngalawan lapar sareng kamiskinan di dunya, ngalakukeun naon anu paling urang lakukeun: masak ngalangkungan blog urang.

Buku masak solidaritas anu kalebet 39 resep tina sababaraha blog masak pangsaéna di Spanyol pikeun merangan lapar sareng kamiskinan

Ngan ukur € 5 anjeun tiasa kolaborasi sareng tujuan anu saé. Dana anu diala tina penjualan buku resep digital bakalan mayar sadayana ditujukeun pikeun ngabantosan HelpAge International Spain Foundation pikeun ngabiayaan proyék-proyékna di Étiopia pikeun nyumponan kabutuhan poko kabutuhan pikeun manula. Kanggo anjeun éta sanés usaha ageung tapi pikeun aranjeunna éta bédana antara sanggup atanapi henteu ngungkulan kamiskinan.

Kolaborasi blog

  • Pikeun ngagoréng asparagus
  • Blog Cuina de la Dolorss
  • Jajanan amis sareng gurih
  • Celiac
  • Dapur kalayan sakedik
  • Masak sareng Carmela kuring
  • Masak sareng Catman
  • Masak diantara tangkal zaitun
  • Masak pikeun 2
  • Dapur
  • Enéng Marta
  • Ditifét
  • Para Agora Malaikat
  • Abdi parantos dapur
  • Resep Javi
  • Dapur Karolina
  • Lala dapur
  • Resep ibu
  • Puguh Blog
  • loleta
  • Lolita kang Oki pastry
  • The Trabaldabas
  • MyThermorecetas
  • Sanés Ngan Manisan
  • Target Cupcake Sampurna
  • Ambu pepermin
  • Japati beunghar
  • Resep Leutik
  • Resep Enak
  • Rasa sareng Momen
  • Sup Sup
  • thermofan
  • térmoresep
  • Hiji tina dua
  • Laju Émbér