login o Daptar terasrasakeun ThermoRecipes

Scrambled endog kalawan zucchini jeung prawns

Dinten ieu langkung ti kantos urang milarian gancang, basajan tur éféktif resep kawas ieu endog scrambled kalawan zucchini jeung prawns.

Sababaraha bulan kapengker kami nyebarkeun hiji sareng zucchini sareng tuna sareng, jujur, éta sadayana Kaluar sabab gampang pisan ngadamelna sareng ngeunah pisan dugi ka asalna deui tina piring.

Endog diacak ku zucchini sareng tuna

Zucchini sareng tuna scramble ieu saderhana sapertos éta juicy. Resep saderhana anu anjeun badé siap dina 15 menit nganggo Thermomix anjeun.

Handap léngkah anu sarua Kuring geus disiapkeun ieu kalawan udang nu geus bisa ngabayangkeun kumaha euyeub eta.

Naha anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan endog scrambled ieu sareng zucchini sareng udang?

Hal kahiji kuring kudu mairan ngeunaan éta bisa dijieun kalawan udang atawa udang peeled. Éta meureun seger atawa beku tapi dina hal ieu urang kudu defrost eta saméméhna.

Éta ogé dianggo saé pisan sareng udang atanapi buntut udang. geus asakenya Upami anjeun nganggo versi ieu anjeun tiasa nambihanana sareng endog sabab anjeun henteu kedah masak sateuacana.

Dina resep ieu sayuran rada leutik tapi upami hoyong sakumpulan gedé, Kuring nyarankeun yén anjeun motong zucchini kana kubus jeung péso. Ascen nyiapkeun resep nganggo sistem tradisional sareng tétéla luar biasa.

Zucchini sareng udang dina dua belas menit

Piring anu gampang, gancang, serbaguna, ekonomis sareng séhat: zucchini sareng udang. Thermomix kami bakal ngurus masak dina ngan 12 menit, naha anjeun wani?

Upami anjeun hoyong masihan resep ieu touch riang, Anjeun bisa nambah saeutik Chili atawa rawit.

Upami Anjeun gaduh barudak di imahAwas ku lada. Sababaraha teu resep atawa ngan ngairitasi aranjeunna pisan. Teu aya anu langkung saé tibatan anjeun terang kana rasa budak leutik anjeun.

Anjeun tiasa ngagantikeun bawang daun bawang sarta eta oge pisan euyeub. Éta sadayana gumantung kana naon anu anjeun gaduh dina kulkas atanapi kumaha variatif anjeun hoyong ngadamel diet.

Ku jalan kitu, ngomong ngeunaan diet, malah teu mikir buang jauh teh jus solokan sayur sabab aya seueur vitamin. Janten tambahkeun kana sangu, sup atanapi bahkan gazpacho ... teu aya anu bakal perhatikeun.

Abdi henteu acan nyobian congelar resep ieu tapi lamun batur geus dipigawé percobaan ngabejaan urang pangalaman Anjeun. 😉


Pilarian resep anu sanésna: Celiac, Endog

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.