login o Daptar terasrasakeun ThermoRecipes

Garnish kol jeung apel, cumin jeung kayu manis

Dinten ieu kami badé nyiapkeun a garnish kol idéal pikeun poé panas ieu. Kami henteu badé masak sayuran ieu tapi kami badé nampilkeun pisan seger, kalayan apel anu dicincang.

Mawa jinten, kayu manis, madu... ku kituna anjeun bisa ngabayangkeun rasa nu kol urang bakal boga. Tambih Deui, éta siap dina waktu anu singget.

Éta mana ogé kalayan endog, daging jeung jeung lauk. Pilihan séjén nyaéta pikeun ngawula salaku starter, salaku salad usum panas.

Inpormasi lengkep - Pelat pinuh lauk sareng sayuran dina varoma


Pilarian resep anu sanésna: umum

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   M Carmén cenahna

    Ascen wilujeng sonten nalika kuring resep resep ieu tapi naha kuring tiasa nempatkeun sayuran anu langkung lembut?
    Abdi henteu tiasa tuang kol, éta teu tiasa dicerna pikeun kuring.

    1.    Ascen Jiménez cenahna

      Halo M Carmen,
      Kuring bakal ngagantikeun wortel atawa malah apu. Anjeun tiasa ngirangan jumlah bahan sareng janten anjeun tiasa nyobian versi anu béda 😉
      Rangkulan!