login o Daptar terasrasakeun ThermoRecipes

Buku resep pikeun Thermomix

Saatos mangpirang-pirang bulan kerja keras, urang tungtungna tiasa ngumumkeun kalayan sumanget pisan yén buku Thermorecetas ayeuna dijual. Dina buku ieu anjeun tiasa mendakan 100 resep pikeun nyiapkeun Thermomix anjeun kalayan anu anjeun bakal kaget babaturan sareng kulawarga.

100 resep léngkah-léngkah anu hadé pikeun Thermomix, 60 diantarana éksklusif sareng henteu kantos diterbitkeun dina blog

Dina buku anjeun bakal mendakan resep kasulitan dasar sareng anu langkung rumit, piring tradisional sareng kréatip, ngiringan asakan nasional sareng dunya, henteu kantos hilap. jalma anu ngagaduhan alergi sareng teu sabar.

Mésér buku masak urang

Buku na Anjeun tiasa ngagaleuh langsung ngalangkungan Amazon sareng éta bakal sumping ka anjeun dina sababaraha dinten.

Tangtosna, anjeun ogé bakal mendakannana di toko buku naon waé di Spanyol sapertos Fnac, Casa del libro, Corte Inglés ...