login o Daptar terasrasakeun ThermoRecipes

Persamaan antara modél Thermomix: TM5, TM31 sareng TM21

tm5_2

Dina Séptémber 2014 Vorwerk ngaluncurkeun modél anyar na anu katelah TM5. Seueur pangguna parantos kéngingkeunana mangtaun-taun sareng sababaraha anu kagungan modél anu langkung lami parantos ngabaru aranjeunna. Nanging, sabab mesin ieu ngagaduhan umur anu cukup lami gunana, masih seueur anu teras-terasan masak dina TM31 (didamel taun 2004) sareng, sakedik kirang, sareng TM21 (didamel taun 1996). Naha anjeun hoyong masak sareng sadayana modélna? Nya, penting pisan anjeun terang éta kasetaraan tina modél Thermomix TM5, TM31 sareng TM21.

Janten kumaha aya bédana leutik Antara TM5 sareng TM31, kami nganggap gunana pikeun nulis artikel anu ngajelaskeun bédana utama antara 3 robot sahingga anjeun gaduh modél anu anjeun gaduh, anjeun tiasa teras-teras resep resep kami sareng adaptasi sapinuhna ngarareunahan sareng di luhur sadayana, kaamanan.

Persamaan antara TM31 sareng TM5

thermomix tm31 vs thermomix tm5

Thermomix TM31 vs Thermomix TM5

Beda antara dua modél ieu langkung alit tibatan anu antawis 31 sareng 21, janten langkung gampang adaptasi resep anjeun. Anjeun ngan ukur kedah tumut kana dua aspek dasar: di suhu maksimum jeung kapasitas gelas sareng wadah varoma. Hayu urang tingali deui dina langkung jéntré:

Temperatura

Suhu maksimum TM5 langkung ti 120º, sedengkeun TM31 ngan ukur ngahontal 100º. Ieu ngabuka sababaraha kamungkinan sareng TM5, utamina nalika tumis sareng digoréng.

  • Tumis sareng tumis: dina TM5 urang kedah program 120º sareng 8 menit. Sedengkeun dina TM31 urang bakal nempatkeun suhu varoma, 10 menit. Ayeuna ku TM5, tumis langkung saé, langkung emas. Éta biasana katénjo nalika urang tumis bawang bodas, contona, tuang kana lauk anu dikukus.
  • Suhu varoma: Dina TM31 kami nganggo suhu Varoma pikeun ampir sagalana: nguap ku varoma, tumis sareng tumis, ngirangan cairan dina saos ... Nanging, dina TM5 kami ngan ukur kedah nganggo suhu varoma pikeun ngahasilkeun uap sareng masak di wadah varoma atanapi ngirangan saos.
  • Masak dina 100º: Saperti dina TM31 sareng TM5 urang ogé tiasa masak sayuran dina 100º, salaku conto, sahingga langkung milih pelestarian sipat pangan atanapi nasi, anu bakal tetep dina titik asak na.

kapasitas

Kapasitas wadah varoma parantos ningkat ku 10%, ti 3 liter TM31 dugi ka 3.300 tina TM5.

Tangki ogé parantos ningkatkeun kapasitas na tina 2 liter pikeun TM31 dugi ka 2.200 pikeun TM5. Di dieu anjeun kedah ati-ati sabab resep TM31 tiasa didamel sampurna dina TM5, tapi henteu tibalik kusabab gelasna tiasa ngabahekeun. Janten upami anjeun hoyong ngadamel resep TM5 dina TM31, pastikeun yén sinyal kapasitas maksimum henteu ngaleuwihan (2 liter).

Varoma ogé parantos ningkatkeun kapasitasna sareng ieu saé pisan sapertos urang tiasa ngempelkeun langkung seueur katuangan pikeun ngukus éta dina waktos anu sami sareng yén aranjeunna langkung leupas tibatan anu sanésna, langkung milih sirkulasi uap anu saé. Salaku conto, ayeuna urang tiasa nempatkeun dua laut atanapi bream ku cara anu langkung raoseun atanapi langkung sayuran. Éta ogé nguntungkeun nalika ngeunaan nempatkeun cetakan persegi panjang atanapi individu pikeun puding atanapi puding sabab urang bakal kéngingkeun langkung seueur modél.

Kagancangan

Kalayan TM5 kagancangan 10 atanapi turbo parantos ningkat dugi ka 10.700 rpm (sedengkeun TM31 ngahontal 10.000). Ieu ngajantenkeun persiapan sapertos gazpacho atanapi krim langkung ipis dina waktos anu kirang.

Hayu urang tingali dina tabel langkung grafis.

Daptar sasaruaan TM31 sareng TM5

TM31

TM5

SUHU
Ngukus kalayan karinjang sareng / atanapi varoma Suhu varoma Suhu varoma
Ngurangan saos

(ku ngejat cairan)

Suhu varoma Suhu varoma
Tumis atanapi tumis Suhu varoma - 10 mnt sakitar Suhu 120º - 8 mnt sakitar
Kapasitas
Kapasitas max. tina sagelas liter 2 liter 2,200
Kapasitas max. tina varoma liter 3 liter 3,300
CEPAT
renget Maksimum dina kecepatan 5 Maksimum dina kecepatan 4
turbo (atanapi speed 10) Ngahontal 10.000 rpm Ngahontal 10.700 rpm

Persamaan antara TM31 sareng TM21

Ieu mangrupikeun a méja kasetaraan di mana anjeun ngan saukur kedah nuturkeun jajaran anu saluyu, nyaéta, upami resep anu diadaptasi pikeun TM31 nyebatkeun "kecepatan sendok" sareng anjeun ngagaduhan TM21, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta program gancang 1 sareng kukupu ... gampang, leres?

Ayeuna anjeun gaduh konci pikeun adaptasi sadayana resep kana modél TM21 anjeun.

Daptar sasaruaan antara TM31 sareng TM21

TM31 TM21
Laju émbér Laju 1 ku kukupu
Bélok ka kénca renget
Suhu 37º Suhu 40º
Suhu 100º Suhu 90º
Nyincang, laju 4 Rendang, gancang 3 atanapi 3 1/2
Ngilu, laju 5 Ngilu, laju 4
Dipotong, laju 7 dugi 10 Dipotong, laju 6 dugi 9
Bule gunung, laju 3 1/2 Numpak jelas, gancang 3

Sakumaha anjeun bakal ningali, aya bédana anu kasohor antara modél 21 sareng 31, sapertos suhu minimum atanapi kagancangan pikeun fungsi dasar nyincang, parut sareng abon.