login o Daptar terasrasakeun ThermoRecipes

Naon Thermomix?

Carita na

El Prosesor dahareun Thermomix, didamel ku Vorwerk, dikembangkeun dina taun 70an ku modél VM 2200. Robot ieu, anu ningkatkeun alat-alat sanés anu didamel taun-taun sateuacanna, laun-laun mekar sareng mekarkeun fungsina, ngaliwat sagala rupa modél dugi ka ngahontal vérsi anu urang terang ayeuna. Justru VM2200, sanggup damel sareng tuangeun anu panas sareng anu tiis, mangrupikeun vérsi anu mimiti dugi ka Spanyol.

Gambar tina Thermomix

Gambar tina Thermomix

Modél munggaran dina séri TM nyaéta 3300 sareng dirilis dina taun 80an. Perkakas ieu tiasa masak tanpa naksir ku karinjang. Ieu dituturkeun ku TM-21, anu ngahijikeun kasaimbangan sareng asesoris anyar sapertos Varoma, bahkan ngamungkinkeun masak uap. Tukang, di 2004 lahir TM31, pérsi anu diperbarui sacara éstétis sareng sababaraha hal anyar sapertos desain anyar tutup sareng bilah atanapi belok kénca. Kalayan modél ieu, TM31, resep ti Thermorecetas.com parantos disiapkeun

12 fungsi na

thermomix -fungsi

Fungsi anu dilakukeun ku Thermomix seueur pisan sareng tepat anu ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun hasil anu pangsaéna di dapur anjeun.

  • Rendang sareng rendang. Mangrupikeun salah sahiji fungsi anu paling sering dianggo, kumargi éta tiasa rendang sagala jinis kadaharan, naha lemes atanapi heuras, bahkan dina jumlah anu seueur.
  • Naksir. Kalayan fungsi ieu, urang tiasa kéngingkeun tina puree kalayan tékstur kasar kana krim anu saé pisan anu henteu kedah diliwatan ku urang Tionghoa.
  • Grind sareng pulverize. Hatur nuhun kana kakuatan mesin sareng wilah tahan na, bahan-bahan sapertos gula, roti, kopi, kacang-kacangan, kacang-kacangan, séréal, coklat, rempah-rempah, ramuan aromatik, sareng sajabana bakal dikirangan janten bubuk dina sababaraha detik. Ieu bakal ngamungkinkeun urang ngadamel bumbu atanapi tipung atanapi adonan. Éta mangrupikeun tabungan anu saé pikeun anu kasabaran tina intoleransi pangan atanapi alergi, kumargi aranjeunna tiasa nyiapkeun tuangeun khusus nyalira.
  • Turbo. Éta mangrupikeun pungsi anu pas upami urang badé rendang bahan anu atos pisan sapertos tip ham, kéju anu diubaran atanapi és dina sababaraha detik.
Conto kali sareng kagancangan
MAKANAN TIME CEPAT
Gula detik 30 10
Daging atah detik 10 Laju maju 5 - 10
Bawang detik 4 5
coklat detik 12 8
Tepung (tina cépi, gandum, béas, kécap ...) 1 menit Laju maju 5 - 10
.S detik 10 5
panci detik 10 Laju maju 5 - 10
Kentang detik 2 4
Peterseli detik 5 7
Peppers atanapi wortel detik 3 5
Kéju lemes (tipe Emmental) detik 5 5
Kéju heuras (jinis Parmesan) detik 10 Laju maju 5 - 10
Serrano ham tacos Cangkir tutup sareng 5 stroke turbo
  • Ngoyagkeun. Urang tiasa nyampur bahan-bahan anu béda pikeun ngahontal tékstur anu sampurna sareng bérés. Urang tiasa ngéléhkeun endog pikeun dadar saderhana atanapi pastry enak sareng muih. Salaku tambahan, anjeun ogé tiasa nyampur bahan cair sareng ngadamel smoothie, koktail atanapi sup anu beunghar. Upami ngagunakeun tékstur anu béda-béda, langkung saé pikeun rendang atanapi ngagiling bahan padet heula pikeun ngahontal hasil anu optimal. Teras anjeun kedah nambihan bahan cair sareng ngéléhkeun waktos sareng kagancangan anu dituduhkeun dina resep.
  • Emulsify. Ieu mangrupikeun salah sahiji padamelan paling hese dilakukeun ku cara tradisional sareng anu Thermomix urang tiasa dilakukeun kalayan gampang. Éta ngeunaan ngagabung atanapi ngagabungkeun dua cairan anu, dina prinsipna, henteu tiasa dicampur, sapertos minyak sareng cuka. Hatur nuhun kana fungsi ieu urang tiasa ngadamel saos, vinaigrettes atanapi muslin kalayan kaahlian koki anu sajati.
  • Gunung. Pisan kapaké nalika ngagabungkeun hawa kana persiapan urang sareng masihan aranjeunna volume anu langkung ageung sareng tékstur krim. Kami bakal masang krim, endog, bodas, koneng, susu, krim kéju, sareng sajabana.
  • Knead. Hatur nuhun kana fungsi lonjakan, Thermomix ogé ngamungkinkeun urang pikeun ngahontal adonan anu sampurna pikeun roti, pizza, biskuit, muih, cookies, cookies, empanada sareng seueur deui. Hatur nuhun kana operasina dina interval, éta berhasil nyampur bahan sacara homogén sareng knead sacara propésional.

Asesoris anjeun

Kukupu Thermomix

Kukupu Thermomix

  • Masak dina gelas. Kapasitas ageung tina gelas, dalapan suhu masak na sareng 11 speed ngamungkinkeun urang ngadamel tina persiapan paling klasik sareng tradisional dugi ka paling avant-garde. Anjeun kedah milih resep sareng nyetél waktos, suhu sareng kagancangan. Sésana parantos diurus ku Thermomix anu, berkat téknologi anjeun, ngahontal suhu sareng gerakan anu tetep sahingga piring urang sampurna. Krim, rebus, kacang-kacangan, sangu atanapi tuangeun anu spektakuler, tanpa kedah noda parabot anu sanés sareng tanpa usaha. Sareng nalika prosés na réngsé, éta ngingetkeun urang ku sinyal akustik. Ku cara ieu urang henteu kedah teras-terasan ngawaskeun prosés produksi. Pakét pisan ngagunakeun kacepetan séndok pikeun diaduk sacara saksama, sapertos nini-nini urang bakal ngalakukeun séndok kai na.
  • Masak dina karinjang. Aksésori ieu ngamungkinkeun urang pikeun masak bahan anu urang hoyong tetep dina penampilan aslina, sapertos nasi, kerang, brokoli, jsb. Atanapi hipu sapertos lauk, sayuran sareng endog. Éta ogé nyegah bahan-bahan anu atos, sapertos tulang, tina ngahalangan wilah. Pikeun miceun karinjang ku cara anu raoseun, urang bakal cocog kana kiyeu spatula sareng urang bakal ngadamel sakedik gerakan kanggo angkat. Éta ogé tiasa dianggo salaku saringan.
  • Kukus asak nganggo wadah Varoma. Wadah ieu ngamungkinkeun urang nempatkeun béda pangan dina dua jangkung. Ku cara kieu urang tiasa nyiapkeun, contona, kerang atanapi lauk sareng, dina waktos anu sasarengan, sababaraha sayuran kanggo hiasan.
  • Kukupu. Aksésori pisan gunana pikeun aduk sajumlah ageung dahareun bari masak, sapertos piring pikeun 4-6 jalma. Éta ogé aksésoris konci pikeun sebatan krim atanapi bule sareng emulsifying.
  • Spatula. Kalayan éta, urang tiasa miceun tuangeun sacara manual sareng ogé miceun konténna, ogé kerok témbok vas. Éta lirén sahingga urang tiasa ngagunakeun éta nalika mesin ngajalankeun tanpa résiko tina ngahontal bilah pindah sahingga ngabantosan mesin dina produksi sajumlah ageung és krim atanapi slushies.
  • Beaker. Salian mangrupikeun ukuran ukuran, éta ngamungkinkeun gelas ditutupan sahingga teu aya percikan sareng kabur uapna kirang. Salaku tambahan, éta mempermudah dilebetkeun bahan kana toples ku cara anu dikendali pisan, sapertos minyak pikeun nyiapkeun mayonnaise.
  • Kasaimbangan. Urang tiasa beuratna bahan anu béda dina jero gelas. Anjeun ngan saukur kedah ati-ati yén mesinna aya dina permukaan anu lemes, yén kabelna henteu tegang sareng éta, sakali tombol skala diteken, mesinna henteu kedah dipindahkeun pikeun nyingkahan éta. Upami sababaraha bahan kanggo ditimbang, tombol kasaimbangan kedah diteken unggal waktos énggal kanggo ditambihan atanapi ditimbang.

Pidéo ngeunaan Thermomix

Upami anjeun hoyong ningali langkung seueur rinci ngeunaan Thermomix di operasi di dieu kami nampilkeun anjeun video lengkep.

Thermomix atanapi MyCook?

Nalika milih mesin dapur salah sahiji patarosan anu sadayana ditaroskeun ku sadayana ¿naon robot dapur kuring mésér?. Sacara umum pilihan na aya dua: Thermomix atanapi MyCook. Upami anjeun hoyong terang sadayana pro sareng kontra unggal alat, kuring nyarankeun anjeun ngalebetkeun bagianna Thermomix vs MyCook.