login o Daptar terasrasakeun ThermoRecipes

Resep éksprési 2 - masak séhat kirang ti 30 menit

Akhirna teh bagian kadua buku masak express pikeun Thermomix, kumpulan resep anyar anu dirancang pikeun jalma-jalma anu gaduh sakedik waktos kanggo masak sareng teu kersa nyerah diét anu lengkep, séhat sareng saimbang.

40 resep anyar pikeun nyiapkeun kirang ti 30 menit sareng henteu kantos sateuacan diterbitkeun dina blog

Ayeuna langkung ti heula urang kedah nyéépkeun seueur waktos di bumi, sareng sering kawajiban aranjeunna henteu ngijinkeun kami ngagaduhan waktos anu diperyogikeun pikeun ngamimitian masak. Kompilasi ieu resep kalebet masakan utama anu lezat, sisi anu héran sareng panganan cuci mulut anu indah siap kirang ti 30 menit sareng cocog pikeun sakulawarga. Naha anjeun hoyong conto? Unduh resep kanggo anu énggal gratis ebook.

Mésér buku masak urang

Resep ékspres nutupan II

Ieu buku masak dina format digital éta anjeun tiasa mariksa iraha anjeun hoyong tina komputer, tablet, alat sélulér anjeun atanapi nyetak dina kertas. Anjeun bakal salawasna ngagaduhan éta sanaos upami anjeun henteu caket Thermomix anjeun.

Resep naon anu anjeun mendakan?

Anjeun bakal kaget babaturan sareng kulawarga anjeun pamula sakumaha nikmat sakumaha:

  • Quinoa, asep salmon sareng lentil mangkok
  • Tender hayam

Kursus munggaran salaku:

  • Krim lampu tina asparagus bodas
  • Salad nasi sareng sayuran sareng kadaharan ti laut

Piring sareng piring pasta:

  • Sangu krim sareng cuttlefish
  • Spaghetti kalayan saos kéju, kangkung sareng kismis

Daging, lauk sareng piring laut:

  • Hayam sareng sayuran, apel sareng prun
  • Udang gaya Gin sareng cous cous

Piring amis salaku:

  • Cookies Raspberry Coklat Gancang
  • Kacamata krim jeruk nipis kalayan jus samangka

Sareng terasna ka total 40 resep enak!