Elena Calderon

Nami abdi Elena sareng salah sahiji karep kuring nyaéta masak, tapi khususna baking. Kusabab kuring ngagaduhan Thermomix, markisa ieu parantos tumuh sareng mesin anu saé ieu janten hal anu penting di dapur kuring.