login o Daptar terasrasakeun ThermoRecipes

Pipi dina saos kuno

Pipi Thermomix

Kumaha tina pipi daging babi atanapi pipi dina Thermomix Éta spektakuler. Leres aranjeunna nyandak waktos, tapi éta pikeun anjeun program, anjeun hilap sareng nalika bip thermomix disada, éta leres pisan. The daging Éta madu, lembut, lebur dina sungut. Saos kandel nutupan potongan sareng ngeusi rasa. Rasa tina rebusan indung, tina nini, tina asakan tradisional, tina jalma anu ngulang sareng ngaleueut roti.

Mangrupikeun katuangan pikeun sakulawarga, di barudak aranjeunna cinta. Kuring parantos ngiringan anjeunna kentang ditumbuk, anu anjeun ogé tiasa ngalakukeun sateuacanna sareng Thermomix, ieu resep urang. Sareng upami henteu, sababaraha kagorengan, éta ogé bakal saé. Sareng anjeun bakal ngawartosan. Anjeun parantos terang yén kuring sanés daging, tapi éta ... anu ieu kaluar.

Hayu urang tingali kumaha nyiapkeun anu saé pipi dina Thermomix:

Persamaan sareng TM21

‡ abla sasaruaan TM31 / TM21

Inpormasi lengkep - Resep dasar: kentang tumbuk


Pilarian resep anu sanésna: Carnes, Langkung ti 1 jam sareng 1/2, Resep kanggo Barudak

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

20 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   harepan cenahna

    halo, abdi resep pipi, kuring gaduh 4 beku, sareng kuring hoyong ngajantenkeun aranjeunna dina resep ieu, tapi milik abdi gaduh tulang, kuring kedah ngarobih naon-naon tina resepna atanapi ngajantenkeun nalika anjeun nyarios didieu.

    Ésperanza

    1.    Ana Valdes cenahna

      Halo harepan. Anjeun kedah ngaleupaskeun tulang heula saatos ngéca. Nyaéta upami anjeun nempatkeun tulang, aranjeunna bakal nyéépkeun teuing ruang dina gelas sareng, naon anu langkung parah, pastina agul-agul moal tiasa muterkeun leres. Entong buang tulangna: simpen kanggo kaldu. Rangkulan!

  2.   manu cenahna

    Halo. Kumaha cara kuring pikeun tmhx 21?

    1.    Mayra Fernandez Joglar cenahna

      Hello!

      Lamun nempo tungtung resep aya bagian nu nyebutkeun «Equivalences kalawan TM21». Anjeun ngan kedah nuturkeun indikasi.

      Salam.

  3.   Elisa cenahna

    Kuring ngadamel aranjeunna tadi wengi kanggo tuangeun sareng murangkalih kuring resep, dagingna lembut pisan sareng saosna spektakuler. Hatur nuhun pisan !

  4.   KECILIA cenahna

    HALO, KUNG KITU SADAYA? KUMAHA AING KUMAHA JAUH? Éta Q Kuring Ngan ukur ngagaduhan 650 Daging. HATUR NUHUN

    1.    Mayra Fernandez Joglar cenahna

      Halo cecilia:

      Pasti anjeun ngan ukur tiasa ngalakukeun satengah. Kalayan saos anjeun ngagaduhan dua pilihan.
      1.- Ngadamel resep sapertos éta. Anjeun bakal ngagaduhan saos sésana tapi anjeun tiasa teras beku pikeun persiapan anu sanés.
      2.- Upami anjeun henteu hoyong pisan kuantitas, anjeun tiasa ngirangan. Kuring ngan ukur bakal nempatkeun 100g bawang daun sareng 3 cengkéh bawang bodas. Sésana sami, duanana jumlahna sareng waktos.

      Salam !!

  5.   Vicky cenahna

    Kumaha kuring kéngingkeun saos kandel? Aranjeunna kaluar spektakuler tapi saos cairna. Hatur nuhun.

  6.   Vanesa gonzalez cenahna

    Kuring parantos nyiapkeun ayeuna sareng kuring ngan ukur tiasa nyarios, spektakuler.

    1.    Irene Arkas cenahna

      Nuhun Vanesa! Kami bagja pisan anjeun resep aranjeunna 🙂

  7.   Karen cenahna

    Pipi kaluar spektakuler. Kami parantos mikanyaah aranjeunna sadayana. Kalayan idin anjeun, kuring nambihan resep kana anu biasa. Hatur nuhun pisan kana anu parantos ngabagi.

  8.   Juanmi cenahna

    Spektakuler teu kedah kecap deui

  9.   Soraya cenahna

    Kantun indah

  10.   Wani cenahna

    Hatur nuhun kana resepna, éta kaluar spektakuler ... Abdi parantos ngadamel resep anjeun salami 2 taun sareng kuring henteu kantos masihan komentar.

  11.   maitane cenahna

    Dupi abdi tiasa ngadamel resep ieu ku pipi daging sapi? naha kuring kedah ngarobih naon?

    1.    Irene Arkas cenahna

      Halo Maitane, nanaon pisan. Gumantung kana ukuranana, éta panginten peryogi langkung atanapi kirang waktosna masak, tapi anjeun tiasa nyobian éta nalika ngapungkeun pikeun mariksa tékstur sareng karasa na. Anjeun bakal ngawartosan kami! Nuhun parantos nyerat kami 😉

  12.   Ana cenahna

    Héi anu di dinya! Kuring badé ngalakukeun éta pikeun anu munggaran tapi dina TM5. Naha kuring kedah ngalakukeun pancegahan khusus? Dupi abdi tiasa nuturkeun resepna sapertos kitu? Hatur nuhun!

  13.   Noelia cenahna

    Abdi ngan ukur resep ieu disarankeun ku anu sanés, kuring henteu tuang daging, kirang langkung pipi ... tapi kanggo nyarios yén kuring bakal ngadamel deui, éta lembut pisan sareng rasana resep indung kuring, kuring heran, hatur nuhun pisan.

  14.   Laura cenahna

    Naha penting pikeun nembus pipi ngalangkungan heula?

    1.    Irene Arkas cenahna

      Éta bakal merenah sabab di dieu anjeun ngégél aranjeunna sareng éta ngajantenkeun langkung juicier dina jero nalika anjeun masak dina thermomix. Hatur nuhun pikeun nyerat ka kami! 🙂