login o Daptar terasrasakeun ThermoRecipes

Inuman isotonik

Alesan naon waé anu saé pikeun bersantai kalayan inuman isotonik buatan bumi. Utamana saatos a sési olahraga atanapi sapoé pinuh kagiatan.

Abdi émut khusus hiji dinten nalika salaki kuring sareng putri anu pangkolotna kantos biking salami sajam. Nalika aranjeunna sumping, putri abdi naroskeun heula ka kuring pikeun Aquarius® sareng naon anu pikasieuneun! éta réngsé. Abdi émut ieu sareng sakedap kuring nyiapkeunana kalayan sababaraha bahan sareng dina cara saderhana.

les resep pisan Sareng ti saprak éta, kuring parantos nganggo dina sababaraha kasempetan nginum saatos pasanggiri ngojay atanapi sadinten teu lirén-lirén. Kami resep nyandak éta lounging dina dipan sareng tuang bar énergi… Anjeun kedah kéngingkeun deui kakuatan!. 😉

Inpormasi lengkep - Bar séréal

Sumber - Buku Resep tina presenter kami.

Adaptasi resep ieu kana modél Thermomix® anjeun


Pilarian resep anu sanésna: Inuman sareng jus, Gampang, Kirang ti 15 menit, Resep kanggo Barudak

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

38 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Piluka cenahna

    Kumaha beunghar! Kuring nyobian di kelas thermomix khusus sareng kuring resep, tapi henteu kantos hasil. Justru kuring ogé ngagaduhan buku éta.
    Ucup!

    1.    Elena Calderon cenahna

      Enak pisan, Piluka! Wani ngalakukeun éta. Ucup.

  2.   mari carmen cenahna

    Kuring nyiapkeun anu lezat ieu pisan pikeun murangkalih kuring nalika aranjeunna badé ngalatih bersepeda, anjeun parantos ningali semi-tiis stroberi anu di speedcuchara.com, éta buinisimoooooooo. Éta kudu ngamangpaatkeun ayeuna yén aya strawberry. Salam ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, tomells

    1.    Elena Calderon cenahna

      Halo Mari Carmen, kuring resep semi-tiis, kuring parantos ningali éta sareng kuring pikir kuring bakal ngalakukeun ieu dinten ayeuna. Sing salamet.

  3.   konchi cenahna

    Hai! punten tapi kuring henteu ngartos naha anjeun kedah ngalebetkeun karinjang kana gelas upami urang parantos nyaring cairan tina thermomix kana kendi. Hatur nuhun. Abdi resep pisan blog anjeun, kuring ningali unggal dinten.

    1.    Elena Calderon cenahna

      Halo Conchi, ngagaduhan dua saringan; nyaéta, sésa-sésa tetep dina jero gelas ngalangkungan karinjang sareng saring salaku saringan terakhir supados teu aya anu murag. Salam sareng kuring bagja pisan anu anjeun resep kana blog urang.

  4.   iglesias Sandra cenahna

    Kuring bakal nyobian ngadamel kerang kusabab putra abdi sok nginum inuman ieu nalika anjeunna réngsé maén bal ………………… ..

    1.    Elena Calderon cenahna

      Anjeun bakal ningali kumaha ngeunahna, Sandra. Kuring miharep anjeun resep éta.

  5.   Ana Martin cenahna

    Halo Elena, ti saprak Désémber kuring ngagaduhan thermomix (hadiah kejutan ti salaki kuring) sareng kuring resep. Unggal dinten kuring ningali blog anjeun sareng éta ngabantuan pisan kuring. Abdi gaduh sakedik ragu, kumargi salaki kuring diabétes. Kuring badé nyiapkeun inuman isotonik ieu, tapi naha anjeun tiasa mamatahan kuring sabaraha jumlah saccharin anu kuring tiasa nempatkeun, tibatan gula, kadieu ogé pikeun resep anu sanés. Hatur nuhun sareng ucapan salamet pikeun usaha anjeun

    1.    Elena Calderon cenahna

      Hai Ana, hal anu pangsaéna nyaéta ningali kotak pangamis. Dina sadayana aya kasaruaan saccharin sareng gula. Unggal mérek béda sareng anu pangsaéna pikeun anjeun nuturkeun paréntahna. Salam sareng hatur nuhun pisan kanggo ningali urang. Abdi resep anjeun resep blog urang!

  6.   nuria cenahna

    Halo budak awéwé, kaleresan mangrupikeun inuman anu séhat pisan sareng ayeuna haneutna dimimitian, anjeun hoyong langkung seueur deui. Kuring biasana damel di bumi sering pisan, tapi henteu ngan ukur salaku inuman olahraga, tapi salaku iringan pikeun tuangeun tibatan minuman ringan anu khas. Urang sadayana resep pisan, kuring penderita diabetes sareng nambihan pemanis, tapi kaluarna ngan ukur sakumaha beunghar.. Sadaya anu pangsaéna.

    1.    Elena Calderon cenahna

      Abdi resep anjeun resep, Nuria!. Kaleresan nyaéta inuman anu sampurna pikeun unggal waktos. Sing salamet.

  7.   PEPI cenahna

    carai, teu pernah aya kajadian kuring !!
    Anak kuring maénkeun hokei sareng pikeun kaulinan kuring sok ngagaleuh jinis inuman ieu, ayeuna kuring bakal ngasongkeun na.

    1.    Elena Calderon cenahna

      Kuring miharep anjeun resep, Pepi, anjeun bakal ngawartosan.

  8.   Alicia cenahna

    Halo Elena, Abdi hoyong ngadamel, sabaraha lami tetep dina kulkas? hatur salam

    1.    Elena Calderon cenahna

      Halo Alicia, leres kaleresan urang réngsé dina hiji dinten, tapi kuring yakin yén tilu dinten éta tetep sampurna. Langkung saé éta dikonsumsi nalika anjeun ngalaksanakeunana supados henteu kaleungitan vitamin. Kuring miharep anjeun resep, anjeun bakal ngawartosan kuring.

  9.   Meliade cenahna

    Abdi henteu ngabayangkeun yén éta ngagaduhan wortel sareng jeruk nipis, éta pasti langkung saé tibatan akuarium aslina !!
    Kuring gaduh patarosan tapi sanés ngeunaan resep; Abdi hoyong terang kumaha anjeun nyerat ngeunaan poto, sareng program naon anu anjeun laksanakeun? Hatur nuhun pisan 😀

    1.    Elena Calderon cenahna

      Halo Meliade, aya seueur program tapi kuring nganggo Photoshop atanapi Piknik.

  10.   Antonio cenahna

    Halo babaturan kuring umur 37 taun sareng biasana latihan pisan ngaji, bahkan kuring ngadaptar pikeun lomba populer, kuring hoyong anjeun nempatkeun langkung seueur inuman isotonik kumargi kuring ngagaduhan thermomix atanapi resep anu ngandung seueur énergi pikeun ngalatih kalayan saé sareng kalayan kakuatan. Hatur nuhun kuring bakal neraskeun nyerat deui

    1.    Elena Calderon cenahna

      Halo Antonio, abdi ngantosan badé resep pikeun inuman olahraga. Kuring miharep éta euyeub, upami kitu kuring bakal nempatkeun resep. Hatur nuhun pisan kana bongbolongan anjeun, éta mangrupikeun ide anu saé. Sing salamet.

  11.   Rosi cenahna

    Halo, ucapan salamet sareng hatur nuhun parantos masihan seueur ideu anu saé, kuring resep halaman anjeun sareng kuring ningali éta unggal dinten. Abdi hoyong terang kunaon inuman énérgi énjingna pait, éta henteu énggal didamel. Hatur nuhun

    1.    Elena Calderon cenahna

      Halo Rosi, éta sapertos nalika ngadamel jus jeruk anu énjingna janten pait, ogé inuman ieu nganggo jeruk nipis. Éta pikeun nyandak dina beurang. Salam sareng kuring resep anjeun resep blog urang. Hatur nuhun pisan pikeun nonton kami!

  12.   stefa cenahna

    mmmm k ricaa! Waktu voi acer x 2º sareng xro kuring gaduh mamang nalika ngabagi lemon dina saparapat? hatur nuhun muxas

    1.    Elena Calderon cenahna

      Halo Stefa, anjeun kedah ngabagi kana 4 bagian. Sing salamet.

  13.   Yesus cenahna

    Luar biasa, resep anu sanés anu saé pisan, kuring ngucapkeun selamat dina blog anjeun.

    1.    Elena Calderon cenahna

      Hatur nuhun pisan Yesus!

  14.   Carmen cenahna

    Abdi nembé tumaros sareng éta parantos suksés di bumi kuring! Kuring ngan ukur ngadamel parobihan, salaku Valencian anu saé ... Kuring parantos nambihan jeruk sareng anu ieu tina pilem! Ah! Sareng kuring ogé kaleungitan sadayana ku turbo! Haha! Éta kedahna normal sabab mesinna maksimal…. hehe

    1.    Elena Calderon cenahna

      Hai Carmen, kuring resep anjeun resep! Bener nya éta ku turbo éta percikan sakedik, tapi éta patut. Sae pisan pikeun nambihan jeruk. Sing salamet.

  15.   Antonio cenahna

    Halo Elena, punten henteu mampuh ngajawab anjeun sateuacanna, kuring bakal resep upami anjeun nempatkeun langkung seueur resep pikeun jenis inuman isotonik ieu kusabab thermomix dieureunkeun mangrupakeun éra atanapi kuring ogé hoyong anjeun nempatkeun resep protéin buatan oyag, hatur salam Elena

    1.    Elena Calderon cenahna

      Halo Antonio, kami bakal nyobian nempatkeun langkung seueur resep tina jenis ieu. Sing salamet.

  16.   Ana cenahna

    Halo, sababaraha dinten ka pengker kuring mendakan blog anjeun sareng kuring muji pisan pikeun masihan kami bagian tina pangalaman anjeun pikeun kanikmatan kami. Di bumi sabtu minggu ieu kami nampi naon anu disebat dokter "virus" sareng kumargi awak henteu hoyong anu sanés kuring émut "inuman berenang" (kumargi murangkalih henteu tuang tapi olahraga henteu beristirahat sareng anjeun ningali! Énergi dimana aranjeunna!). Tapi éta kasuksésan anu terang sakedik-sakedik sareng kuring kedah ngalakukeun babak anu sanés. Hatur nuhun pisan ...

    1.    Elena Calderon cenahna

      Hatur nuhun pisan Ana !. Kuring bagja pisan anjeun resep éta sareng kuring ngarep yén kunjungan anu teu disangka-sangka, virus, parantos angkat ti bumi anjeun. Sing salamet.

  17.   Pedro cenahna

    Abdi atlit biasa sareng inuman anu saé. Salamet

    1.    Elena Calderon cenahna

      Hatur nuhun pisan Pedro!

      1.    Suzanne cenahna

        Halo Elena, kuring hoyong anjeun nyaritakeun resep pikeun inuman pikeun janten rambut coklat, hatur nuhun

        1.    Irene Arcas cenahna

          Hai Susan!
          Anjeun kedah nganggo wortel supados coklat. Janten kuring ngantepkeun ideu ieu sareng ngawartosan kumaha kabarna?
          bahan:
          2 wortel
          1 jeruk
          1 tomat
          100 gr cai
          5 batu és
          50 gr gula

          Persiapan:
          Urang mesék wortel sareng jeruk, urang tambihan kana gelas sareng tomat, tanpa mesék. Urang tambihan cai sareng gula. Laju 5 salami 5 detik sareng sacara progresif angkat ka 10. Urang ngantunkeunana dina kakuatan pinuh pikeun dua menit.
          Urang tambihan és, urang angkat kana vel. jam 5, lima detik pikeun ngabagi aranjeunna teras maju ka 10, sababaraha detik deui.

          Anjeun bakal ningali kumaha nikmat!

  18.   TERESA cenahna

    Hebat, kuring parantos nyatet kumaha carana dilakukeun, putra abdi atlit sareng kami badé tumaros, kuring bakal nyaritakeun hal éta, kuring mésér éta sababaraha dinten ka pengker, sareng budak lalaki, bahkan putra kuring kaget, anjeunna nyatakeun éta mangrupikeun hal anu paling saé anu kuring mésér Salam sareng kuring ngiringan ngiringan grup, hatur nuhun.

    1.    Ascen Jiménez cenahna

      Wilujeng sumping !! ... anjeun bakal ningali kumaha ti dieu teu nanaon anjeun moal ngabayangkeun dapur anjeun tanpa éta.
      Kuring miharep anjeun resep inuman ieu. Ah! Sareng hatur nuhun kanggo koméntar anjeun.
      salam