login o Daptar terasrasakeun ThermoRecipes

Diét khusus sareng Thermomix

Kami nampilkeun anjeun anu anyar ebook, buku resep pikeun jalma anu kedah hirup sababaraha jenis Intoleransi dahareun sapertos panyakit celiac, diabetes, intoleransi laktosa, endog sareng ogé pikeun anu ngan saukur resep neraskeun diét khusus sapertos vegan atanapi vegetarian.

32 resep pikeun sadaya jinis tuang anu teu diterbitkeun dina blog

Kami terang kasusah dina ngalaksanakeun jinis diet ieu unggal dinten, sanés ngan ukur dina biaya produk khusus di pasar, tapi ogé dina kompleksitas persiapanna. Nanging, ieu sanés hartosna kedah nyerah tuang séhat, saimbang sareng ngadamel piring anu beunghar, ngeunah sareng warna-warni pisan.

Mésér buku masak urang

Ieu buku masak dina format digital éta anjeun tiasa mariksa iraha anjeun hoyong tina komputer, tablet, alat sélulér anjeun atanapi nyetak dina kertas. Anjeun bakal salawasna ngagaduhan éta sanaos upami anjeun henteu caket Thermomix anjeun.

Resep naon anu anjeun mendakan?

Anjeun bakal kaget babaturan sareng kulawarga anjeun pamula sakumaha nikmat sakumaha:

  • Quinoa falafel
  • Krokét ham bébas gluten
  • Kéju Vegan pikeun nachos

Kursus munggaran salaku:

  • Poke mangkok salmon, pelem sareng rumput laut marino
  • Gedang sareng pangsit sayur
  • Quinoa sareng burger kacang polong

Piring sareng piring pasta:

  • Méis sareng udang sareng saos seafood

Fusion sareng piring internasional:

  • Taco kacang beureum Méksiko sareng mojo picón

Piring amis sareng inuman salaku:

  • Bola "cinta total"
  • És krim lemes cau
  • Blueberry panna cotta
  • Sosis Coklat Vegan

Sadaya ieu sareng seueur deui!

Mamang? Coba resep gratis

Upami anjeun masih gaduh mamang ngeunaan naon anu anjeun tiasa mendakan dina buku resep, kami nawiskeun anjeun salah sahiji resep éksklusif anu ebook: ngeunah gedang sareng pangsit sayur. Unduh éta di dieu.