login o Daptar terasrasakeun ThermoRecipes

Tim redaksi

Thermorecetas nyaéta ngarah blog ngeunaan resep dilakukeun ku Thermomix di Spanyol sareng salah sahiji anu paling penting dina tingkat dapur sacara umum. Éta mangrupikeun titik pertemuan sadidinten pikeun sadaya anu resep masak sacara umum sareng khususna pikeun sadayana anu nganggo Thermomix.

web dimimitian di 2010 Sareng ti saprak éta unggal dinten urang nyebarkeun hiji (atanapi sababaraha) resép asli supados sadayana tiasa ngadamel di dapurna. Kami ngagaduhan resep pikeun sagala rupi, pikeun sadaya selera sareng diluyukeun sareng sadaya tingkatan, ti mimiti persiapan anu rumit dugi ka anu saderhana anu tiasa dilakukeun kirang ti 30 menit sareng pangetahuan masak anu dasar pisan.

oge kami parantos ngaluncurkeun sababaraha buku sakumaha anjeun tiasa tingali dina bagian ieu. Di momen urang gaduh 2 buku diterbitkeun sareng Anaya anu laris pisan sareng kami ogé parantos ngaluarkeun sababaraha buku dina format digital sapertos buku Resep éksprésikeun pikeun dilakukeun kirang ti 30 menit. Kami ogé parantos berkolaborasi sareng LSM nyieun buku solidaritas pikeun ngabantosan tuang anu paling meryogikeun.

Upami anjeun hoyong ningali sadayana resep, ayeuna anjeun tiasa ngalaksanakeunana ku nuliskeun bagian tina resep pisan-mesen atanapi dina resep dipesen ku téma. Anjeun tiasa ogé ningali sésana jejer anu urang atosan dina wéb hatur nuhun bagian bagian kami.

Sadaya resep anu muncul dina Thermorecetas parantos disiapkeun ku tukang masak urang. Aranjeunna mangrupikeun jiwa tina halaman wéb ieu sareng nunjukkeun kamampuan sareng pangalaman salaku tukang masak dina unggal piring anu didamelna. Dina bagian ieu Kami ngenalkeun anjeun ka sadaya tim éditor pikeun anjeun tiasa terang sareng anjeun ngaraos dina halaman wéb ieu di bumi. Ogé, upami anjeun hoyong gabung sareng kami ayeuna anjeun tiasa ngalakukeun éta ngarengsekeun formulir ieu sareng sakali beres kami bakal ngahubungi anjeun gancang-gancang.

Koordinator

  • Irene Arcas

    Nami abdi Irene, kuring lahir di Madrid sareng kuring ngagaduhan gelar Tarjamahan sareng Tafsir (sanaos ayeuna kuring damel di dunya kerjasama internasional). Ayeuna, kuring mangrupikeun koordinator Thermorecetas.com, blog anu kuring parantos damel sababaraha taun (sanaos kuring mangrupikeun pengikut satia ti saprak lami). Di dieu kuring mendakan tempat anu saé anu ngamungkinkeun kuring pendak sareng jalma hébat sareng diajar sajumlah resep sareng trik. Karep kuring pikeun masak asalna ti nalika kuring alit nalika kuring ngabantosan indung kuring masak. Di bumi kuring, piring-piring ti sakumna dunya parantos siap-siap, sareng ieu, dibarengan ku cinta kuring anu hébat pikeun perjalanan anu aheng sareng sagala hal anu aya hubunganana sareng dunya kulinér, parantos ngajantenkeun ayeuna salah sahiji hobi anu hébat. Nyatana, kuring ngamimitian dina dunya blogging sababaraha taun ka pengker ku blog masak kuring Sabor Impression (www.saborimpresion.blogspot.com). Engké kuring patepung sareng Thermomix, sareng kuring terang éta bakal janten sekutu hébat kuring di dapur. Dinten ayeuna kuring henteu tiasa ngabayangkeun masak tanpa éta.

Éditor

  • Ascen Jiménez

    Nami abdi Ascen sareng kuring ngagaduhan gelar dina Pariwara sareng Hubungan Masyarakat. Abdi resep masak, fotografi sareng ngaraosan opat budak leutik kuring. Dina Désémber 2011 kuring sareng kulawarga ngalih ka Parma (Italia). Di dieu kuring teras-terasan ngadamel piring Spanyol tapi kuring ogé nyiapkeun kadaharan khas ti nagara ieu, khususna ti daérah Parma - Parmesans bangga janten "lembah makanan" sareng buaian gastronomic Italia ... -. Kuring bakal nyobian ngirimkeun budaya kuliner ieu ka anjeun, tangtosna, teras-terasan sareng Thermomix kami atanapi sareng Bimby, sapertos anu didamel urang Itali.

  • Mayra Fernandez Joglar

    Kuring lahir di Asturias di 1976. Kuring diajar Téknis Usaha sareng Kegiatan Wisata di Coruña sareng ayeuna kuring damel salaku informan wisata di propinsi Valencia. Abdi sakedik warga dunya sareng kuring nyandak poto, souvenir sareng resep ti ditu ka dieu dina koper kuring. Kuring kagolong kana kulawarga anu dina waktos anu saé, saé sareng goréng, dibuka dina méja, janten ti saprak kuring alit dapur parantos aya dina kahirupan kuring. Tapi tanpa diragukeun, markisa kuring ningkat kalayan datangna Thermomix di imah kuring. Teras didamelna blog La Cuchara Caprichosa (http://www.lacucharacaprichosa.com). Mangrupikeun kaasih hébat kuring anu sanés sanaos kuring tinggaleun sakedik ditilar. Abdi ayeuna janten bagian ti tim anu saé di Thermorecetas, dimana kuring damel babarengan salaku éditor. Naon deui anu kuring pikahoyong upami gairah kuring mangrupikeun bagian tina padamelan kuring sareng panggilan kuring tina karep kuring?

  • Alicia tomero

    Kuring ngamimitian ku hobi panasaran ngeunaan baking ti mimiti umur 16 taun, sareng ti saprak éta kuring henteu lirén maca, nalungtik sareng diajar. Éta mangrupikeun tantangan pikeun kuring pikeun ngabaktikeun diri sapinuhna sareng papanggihan nyata gaduh Thermomix di dapur kuring. Langkung raoseun pikeun nyayogikeun tuang anu otentik sareng ngagelarkeun pangaweruh kuring ngeunaan masak, hiji tantangan pikeun kuring sareng tiasa neraskeun ngajarkeun resep anu gampang sareng kreatif.

Tilas éditor

  • Ana Valdes

    Abdi resep masak. Sareng nyerat. Janten naon anu langkung saé tibatan blog masak? Thermorecetas ngagabungkeun padamelan kuring sareng karep kuring. Éta pisan sababna naha kuring bagikeun ku anjeun resep-resep pangsaéna kuring, didamel kalayan bahan-bahan anu diperyogikeun, sareng ogé kalayan sumanget pikeun ngajantenkeun anjeun resep.

  • Silvia Benito

    Nami abdi Silvia Benito sareng sasarengan sareng Elena kuring ngamimitian blog ieu di 2010. Masak sareng khususna Thermomix mangrupikeun karep kuring anu hébat sareng éta nunjukkeun. Kuring parantos ngala sakedik demi sakedik, diajar ku cara diajar nyalira; istiméwa kuring nyaéta tuang .... yum yum yum.

  • Elena Calderon

    Nami abdi Elena sareng salah sahiji karep kuring nyaéta masak, tapi khususna baking. Kusabab kuring ngagaduhan Thermomix, markisa ieu parantos tumuh sareng mesin anu saé ieu janten hal anu penting di dapur kuring.

  • Jorge Mendez

    DASAR KACA! Sababaraha taun ka pengker kuring mimiti resep kana dunya gastronomi sareng kumaha cara mekarna di unggal dapur. Kuring, anu ngan ukur muka wadah pikeun nempatkeun dina gelombang mikro anu dijantenkeun dasar tina pola dahar kuring. Hatur nuhun ka blogger anu kawéntar, kuring ngamimitian ngagunakeun dapur pikeun langkung ti ngan ukur muka kulkas sareng néwak nanaon. Saatos sababaraha taun akting nyalira, kecuali pikeun alat-alat rumah tangga sakapeung, kuring kéngingkeun robot dapur terkenal anu kuring ngembangkeun seueur resep anu kuring tampilkeun dina kanal sareng anu kagunaanana kaget kuring unggal dinten. Sakitu anu kuring henteu hoyong lirén ngabagi na. Wilujeng sumping! Sanaos kuring resep masak sacara umum, mangtaun-taun kuring parantos ngarobih kabiasaan tuang kuring kusabab mimiti gaya hirup dumasar kana olahraga sareng kabugaran. Seueur resep anu kuring ngembangkeun dumasarkeun kana filsafat tuang naon anu saleresna urang peryogikeun dumasarkeun kana parameter sareng kabutuhan urang, ngaluarkeun aditif sareng produk anu henteu séhat sapertos merek ageung kadang-kadang ngical urang. Éta ngeunaan adaptasi resep ku ngagentoskeun sababaraha bahan pikeun anu sanés anu langkung saé (gula pikeun pangamis alami anu langkung séhat sapertos stevia atanapi tipung gandum tibatan anu olahan).

  • Virtues González

    Masak tina karep sareng padamelan. Kusabab kuring mimiti nganggo Thermomix sababaraha taun ka pengker kami leres-leres henteu pisah di dapur ... sareng mangtaun-taun ka payun! Di Thermorecetas kuring nyebarkeun resep anu pangsaéna pikeun ngabantosan sadayana jalma anu ngamimitian di dapur pikeun kéngingkeun anu pangsaéna di antara aranjeunna. Naha urang maca?