Identifikohu o Regjistrohu dhe shijoni ThermoRecipes

Libër solidariteti Blogim dhe Gatim

Blogging & Gatim është një iniciativa e solidaritetit kryer nga HelpAge Fondacioni Ndërkombëtar i Spanjës në bashkëpunim me Thermorecetas për bashkoni disa nga bloget më të mira në gastronominë spanjolle, më prestigjozja dhe më e popullarizuara, në të njëjtin projekt qëllimi i të cilit është të bëjmë pak dhe luftoni urinë dhe varfërinë në botë, duke bërë atë që bëjmë më mirë: duke gatuar përmes blogeve tona.

Një libër gatimi solidariteti që përfshin 39 receta nga disa prej blogeve më të mira të gatimit në Spanjë për të luftuar urinë dhe varfërinë

Për vetëm 5 € ju mund të bashkëpunoni me një kauzë të mirë. Fondet e marra nga shitja e librit të recetave dixhitale do të shkojnë tërësisht i destinuar për të ndihmuar Fondacionin Ndihmës Ndërkombëtar të Spanjës për të financuar projektet e tyre në Etiopi për të përmbushur nevojat themelore ushqimore të të moshuarve. Për ju nuk është një përpjekje e madhe, por për ta është ndryshimi midis të qenit në gjendje apo jo për të kapërcyer varfërinë.

Bashkëpunimi i blogeve

 • Për të skuqur asparagun
 • Blog i Cuina de la Dolorss
 • Snacks të ëmbla dhe të këndshme
 • Celiak
 • Kuzhinë me pak
 • Gatuaj me Carmela tim
 • Gatim me Catman
 • Gatimi mes pemëve të ullirit
 • Gatuaj për 2
 • Kuzhina
 • E shijshme Marta
 • Ditifet
 • Agora e Engjëjve
 • Unë kam bërë një kuzhinë
 • Receta Javi
 • Kuzhina e Karolinës
 • Kuzhine Lala
 • Recetat e mamit
 • Blog dembel
 • loleta
 • Lolita pasticeri
 • Trabaldabas
 • MyThermorecetas
 • Jo vetëm ëmbëlsirat
 • Synimi Perfekte i Kekave
 • Erë mente
 • Pëllumb i pasur
 • Receta të vogla
 • Receta të shijshme
 • Aromat dhe momentet
 • Supë supë
 • Termofan
 • Termorecetat
 • Një nga dy
 • Shpejtësia e kovës