Mayra Fernandez Joglar

Kuring lahir di Asturias di 1976. Kuring diajar Téknis Usaha sareng Kegiatan Wisata di Coruña sareng ayeuna kuring damel salaku informan wisata di propinsi Valencia. Abdi sakedik warga dunya sareng kuring nyandak poto, souvenir sareng resep ti ditu ka dieu dina koper kuring. Kuring kagolong kana kulawarga anu dina waktos anu saé, saé sareng goréng, dibuka dina méja, janten ti saprak kuring alit dapur parantos aya dina kahirupan kuring. Tapi tanpa diragukeun, markisa kuring ningkat kalayan datangna Thermomix di imah kuring. Teras didamelna blog La Cuchara Caprichosa (http://www.lacucharacaprichosa.com). Mangrupikeun kaasih hébat kuring anu sanés sanaos kuring tinggaleun sakedik ditilar. Abdi ayeuna janten bagian ti tim anu saé di Thermorecetas, dimana kuring damel babarengan salaku éditor. Naon deui anu kuring pikahoyong upami gairah kuring mangrupikeun bagian tina padamelan kuring sareng panggilan kuring tina karep kuring?