login o Daptar terasrasakeun ThermoRecipes

Resep express sareng Thermomix - masak kirang tina 30 menit

Este resep express pikeun Thermomix Éta dirarancang pikeun jalma-jalma anu sering teu gaduh waktos kanggo ngadamel piring anu rumit sareng anu henteu hoyong nyerah diét anu lengkep, séhat sareng saimbang.

40 resep parantos kirang ti 30 menit henteu diterbitkeun dina blog

Barudak, damel, komitmen anu sanés ... sareng ujug-ujug aranjeunna nyarioskeun yén kami ngagaduhan tamu kanggo tuang siang atanapi urang badé ngan dina waktosna kanggo nyiapkeun tuangeun pikeun sakumna kulawarga. Poho ngeunaan ieu sareng kumpulan ieu piring anu lezat sareng gumiwang Thermomix.

Mésér buku masak urang

Ieu buku masak dina format digital éta anjeun tiasa mariksa iraha anjeun hoyong tina komputer, tablet, alat sélulér anjeun atanapi nyetak dina kertas. Anjeun bakal salawasna ngagaduhan éta sanaos upami anjeun henteu caket Thermomix anjeun.

Resep naon anu anjeun mendakan?

Anjeun bakal kaget babaturan sareng kulawarga anjeun pamula sakumaha nikmat sakumaha:

  • Endog dieusian alpuket sareng surimi
  • Mayonnaises anu raoseun

Kursus munggaran salaku:

  • Ajoblanco sareng kenari
  • Suung sareng kari sareng santen

Piring sareng piring pasta:

  • Sangu krem ​​ti kebon
  • Pasta sareng suung musiman

Daging, lauk sareng piring laut:

  • Tagine cumi sareng couscous rasa
  • Dada hayam dina saos Pedro Ximénez

Piring amis sareng inuman salaku:

  • Cupcakes coklat
  • Nanas tropis sareng kalapa és krim ékspres
  • Gamelan jeruk nipis

Sareng seueur deui resep!