login o Daptar terasrasakeun ThermoRecipes

Croutons bawang bodas bébas gluten

Croutons Bawang bodas Gluten Gratis Ieu mangrupikeun bahan sampingan anu sampurna pikeun dipasihkeun touch of crunch sareng tambah rasa kana sagala piring anjeun.

Hal anu pangsaéna ngeunaan croutons ieu nyaéta yén éta didamel tipung almond sareng aranjeunna bébas gluten, janten resep na cocog pikeun celiacs sareng gluten intolerant.

Salaku tambahan, croutons ieu nyayogikeun yén titik lada sareng lezat anu dipasihkeun bawang bodas, ngajantenkeun aranjeunna sampurna henteu ngan ukur pikeun gazpachos sareng sup tiis ogé pikeun salat.

Naha anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan crouton bawang bodas bébas gluten?

Resep ieu ngagaduhan 2 bagian: Dina hiji sisi, urang bakal ngadamel sajenis roti sareng tipung almond. Sareng, anu sanésna, urang coklat tostones ku mantega bawang bodas anu bakal masihan aranjeunna rasa anu luar biasa.

Pikeun bagian kahiji, anjeun peryogi tipung almond sanaos upami anjeun henteu nyiptakeunana, anjeun henteu kedah hariwang sabab tiasa dilakukeun dina waktos ayeuna ngagiling almond pikeun sababaraha menit.

Pikeun bagian kadua, anjeun peryogi mantega bawang bodas. Abdi mamatahan anjeun pikeun ngagaduhan didamel sateuacanna supados langkung praktis sareng langkung gancang pikeun anjeun resep.

Sateuacan medarkeun resep ieu kuring parantos ngalaksanakeun sababaraha tés pikeun kéngingkeun resep anu paling suksés. Dihandap ieu anjeun tiasa mendakan anotasi kuring kalayan sababaraha alternatif éta pasti bakal ngabantosan anjeun:

El minyak zaitun Éta tiasa digantikeun pikeun minyak kalapa tapi, sacara pribadi, kuring resep pilihan kahiji langkung saé kusabab éta bahan anu pastina urang gaduh di bumi sareng masihan rasa anu langkung Mediterania.

Sentuhan akhir dilakukeun dina hawu pikeun coklat croutons sareng janten garing. Anjeun tiasa ngaktipkeun pungsi kipas tapi anjeun kedah ati-ati sabab éta coklat sateuacanna sareng, upami anjeun musna, éta tiasa kaduruk.

Kuring ogé parantos nyobian coklat aranjeunna dina wajan tapi kuring henteu ngahontal hasil anu sami kumargi aranjeunna henteu raoseun.

Sadaya anu kuring tinggalkeun nyaéta nyobian a ngagoreng hawa. Upami anjeun hoyong nyobian, anjeun tiasa ngantepkeun koméntar ka kami ku pangalaman anjeun.

Inpormasi lengkep - Resep dasar: tipung almond / 9 sup tiis pikeun ngéléhkeun panas usum panas / Salad Salad

Adaptasi resep ieu kana modél Thermomix anjeun


Pilarian resep anu sanésna: Celiac, Sup sareng krim

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.