login o Daptar terasrasakeun ThermoRecipes

Kumaha cara ngadamel blog masak dina 3 léngkah

hayang ngadamel blog masak anjeun nyalira sareng anjeun henteu terang kumaha? Nya maka tong hariwang, dina Thermorecetas kami bade ngabantosan anjeun ngadamel blog resep masak ti 0 sareng 3 léngkah gampang anu sayogi kanggo sadayana sanaos aranjeunna henteu ngagaduhan kanyaho sateuacanna ngeunaan Internet atanapi téknologi.

Milih domain

Hal anu pangpayunna anjeun kedah nyetél blog masak nyaéta pilih domain anu anjeun badé anggo. Domain bakal mangrupikeun gambar sareng mérek anjeun dina internét janten mangrupikeun hal anu penting pisan sareng éta pantes nyéépkeun waktos pikeun milih anu saé, kumargi engké anjeun tiasa ngarobih tapi éta mangrupikeun tugas anu rumit sareng éta diperyogikeun pikeun spesialis pikeun ngabantosan anjeun.

Milih domain anu saé pikeun blog anjeun nyaéta konci

Milih domain anu saé pikeun blog anjeun nyaéta konci

Sababaraha tips pikeun milih domain anu saé pikeun blog anjeun:

  • Milih nami anu gampil émut, éta hartosna kitu. Salaku conto, upami nami anjeun Sara tiasa janten sapertos lasrecetasdesara.com atanapi anu sami.
  • Coba nyieun domain sakumaha pondok-gancangna sabab ieu bakal ngagampangkeun pikeun nginget.
  • Éta latanapi langkung eksplisit sabisa. Upami blog anjeun ngeunaan resep masak, maka nami domain kedah ngajelaskeun saha waé anu maca éta mangrupikeun blog resep.
  • Kalebet kecap konci dina domain. Upami blog anjeun ngeunaan dessert maka cobian nempatkeun kecap "desserts" dina domain anjeun, sapertos todosmispostres.com atanapi anu sami.
  • Anggo éta extension .com, Kusabab éta anu paling sering dianggo sacara internasional. Ngan upami ngadamel halaman wéb ngan ukur pikeun Spanyol anjeun tiasa milih ekstensi .es tapi henteu pernah nganggo ekstensi langka atanapi ekstensi ti nagara sanés.

Sakali nami parantos dipilih, léngkah salajengna nyaéta ngadaptar éta dina nami anjeun. Di dieu rekomendasi kami nganggo Godaddy, sabab éta mangrupikeun salah sahiji platform anu tawaran harga pangalusna sareng kalayan sagala jaminan. Pikeun ngadaptar domain anjeun kedah klik di dieu, nempatkeun nami anu anjeun pilih (parios heula éta henteu aya, sabab upami éta aya anjeun bakal kedah milari nami anu sanés) sareng mayar éta.

Ogé ayeuna anjeun gaduh tawaran husus naha anjeun tiasa mésér domain .com pikeun ngan € 0,85 ku ngaklik dieu

Léngkah mésér domain

Dina gambar layar handap ieu kami bakal ningali langkah demi langkah pikeun mésér domain dina platform Godaddy.

Léngkah 1 sareng 2

Lebetkeun halaman wéb godaddy, tulis nami domain teras pencét dina tombol pamilarian pikeun ningali naha domainna sayogi atanapi henteu.

domain-1

lengkah 3

Upami domainna sayogi maka anjeun diuntungkeun. Ayeuna pencét dina tombol pilih.

lengkah 4

Pencét kana tombol na teraskeun kana gorobag pikeun neraskeun sareng prosés paméséran.

domain-3

Léngkah 5 sareng 6

indica jumlah taun yén anjeun hoyong mésér domain (urang nyarankeun sahenteuna 2 taun) teras pencét dina "teraskeun ka pamayaran". Ti dieu anjeun ngan ukur kedah ngadaptar dina wéb sareng anjeun bakal tiasa mayar kalayan gampang ngalangkungan kartu kiridit atanapi paypal.

domain-4

Sareng éta waé. Ayeuna kumaha anjeun parantos gaduh domain mésér kami bakal ningali léngkah salajengna: hosting.

Milih hosting anu saé

hosting

Sakali kami ngagaduhan domain, léngkah salajengna nyaéta mésér hosting anu saé. Dina hal ieu rekomendasi kami nganggo jasa Raiola Jaringan anu mangrupakeun panyadia Spanyol anu nawiskeun jasa kualitas dina harga anu saé sareng dukungan 100% dina basa Spanyol. Pikeun ngaksés halaman wéb Raiola sareng nyéwa hosting anu pangsaéna malik di dieu. Anjeun gaduh hosting anu saé tina € 2,95 per bulan!

Léngkah mésér hosting

Resep mésér domain, urang bakal ngajelaskeun step by step kumaha mésér hosting anu saé.

Léngkah 1 sareng 2

Lebetkeun halaman wéb Raiola sareng pencét dina ménu Hosting> Hosting WordPress.

hosting-1

lengkah 3

Pilih rencana hosting anu paling cocog sareng kabutuhan anjeun. Ieu rekomendasi kami mésér rencana pikeun € 6,95 per bulan pikeun anu kawasa pisan ku harga anu lumayan lumayan.

hosting-2

Léngkah 4, 5 sareng 6

Tulis nami domain anu parantos anjeun mésér pikeun halaman wéb anjeun. Dina titik 5 anjeun kedah nunjukkeun yén anjeun badé masang WordPress (disarankeun pikeun sok masang vérsi pangénggalna) sareng salaku léngkah pamungkas anjeun kedah pencét dina tombol Ngolah pesenan. Ti dieu anjeun ngan ukur kedah ngalengkepan pendaptaran salaku nasabah énggal sareng éta waé.

hosting-3

Sakali di dieu, kami parantos ngagaleuh domain sareng hosting.

Pasang pangatur eusi

Sakali dina titik ieu, léngkah salajengna bakal masang pangatur eusi pikeun tiasa nyebarkeun resep dina blog anjeun. Di dieu teu aya mamang, rekomendasi anu pangsaéna nyaéta WordPress, alat anu ngatur seueur blog dunya sareng mana ogé anu kami anggo di Thermorecetas (Catetan: WordPress tiasa dipasang sacara otomatis dina léngkah mésér hosting, tapi upami urang bakal nyaritakeun kumaha carana engké).

Pikeun masang WordPress dina hosting énggal anjeun anjeun henteu peryogi élmu téknis naon waé. Raiola gaduh alat anu dipasang sacara standar anu ngamungkinkeun anjeun install WordPress ku 4 klik gampang pisan. Upami anjeun hoyong ningali kumaha anjeun tiasa ngalakukeun éta, ieu mangrupikeun pidéo anu ngajelaskeun sakabeh proses saléngkah-saléngkah.

Rancang blog anjeun

Nya, urang gaduh blog anjeun ampir siap. Ayeuna anjeun ngan ukur peryogi meunang desain anu anjeun resep sareng sadayana bakal bérés. Nalika milari desain urang gaduh dua pilihan:

  • Anggo a desain bébas: WordPress ngagaduhan ratusan desain gratis anu anjeun tiasa sacara gampang dipasang dina blog anjeun sareng mimitian nganggo. Ngaran téknis na nyaéta téma sareng anjeun tiasa ningali sadaya katalog nuliskeun halaman ieu.
  • Anggo a desain pamayaran: Ieu bakal janten pilihan anu paling disarankeun saprak sakedik langkung ti 40 dolar urang tiasa ngagaduhan desain anu propésional pikeun blog urang. Salajengna kuring bade ningalikeun sababaraha hal.

Téma WP pikeun resep

resep

Mangrupikeun desain anu propésional pisan sareng sampurna dioptimalkeun pikeun blog resep. Anjeun tiasa ngaunduh kanggo $ 48 klik di dieu.

Téma WordPress Dahareun & Resep

resep-dua

Desain sanés anu didamel khusus pikeun masak blog. Naon deui adaptasi sampurna kana héndsét sareng tablet janten blog anjeun bakal katingali saé dina sagala jinis alat. Hargana ngan ukur $ 48 sareng anjeun tiasa ngagaleuhna ku ngaklik dieu.

Sakali anjeun parantos ngahontal titik ieu, anjeun gaduh blog anjeun siap sareng anjeun ngan kedah ngamimitian nyebarkeun resep anu munggaran.

Di dieu urang bakal masihan anjeun sababaraha trik pikeun ngahontal kasuksésan sareng halaman wéb anyar anjeun.

Kumaha cara nyetél blog dapur anu suksés?

Kéngingkeun blog resep anu suksés!

Kéngingkeun blog resep anu suksés!

  • Poto penting dina blog masak. Henteu janten masalah upami resep anjeun saé upami poto anu ngiringan teu kualitas. Anjeun kedah nyandak poto anu pikaresepeun pisan sareng pikeun ieu aya sababaraha tips anu berguna sapertos nganggo latar nétral (langkung saé bodas), piring desain anyar sareng anu nyayogikeun sentuhan khusus. Tangtosna, sok émut yén resepna kedah janten protagonis poto.
  • Tambahkeun watermark kalayan nami blog anjeun kana poto. Ieu bakal ngabantosan pamiarsa anjeun pikeun nginget halaman wéb anjeun sareng dina waktos anu sareng nyegah situs wéb anu sanés nganggo aranjeunna tanpa ijin anjeun.
  • Tuturkeun a pola anu sami pikeun nyandak sadaya poto (ukuran anu sami, latar warna anu sami, sareng sajabana) supados pangguna anjeun mikawanoh gaya anjeun.
  • nempatkeun hiji poto tina piring lengkep dina awal resep. Teras upami anjeun hoyong anjeun tiasa nempatkeun poto interior sareng léngkah panengah anu kedah dituturkeun, tapi poto munggaran anu sering ditingali ku pamaca kedah tina resep anu parantos réngsé.
  • Masihan anjeun touch pribadi pikeun resep. Dina internét aya rébuan resep janten ngabédakeun diri anjeun kedah nambihan nilai ka pamiarsa anjeun. Pasihan sentuhan khusus anjeun ka unggal piring sareng anjeun bakal kéngingkeun pemirsa satia anu bakal maca anjeun unggal dinten.
  • Anggo a nada caket. Pamiarsa anjeun mangrupikeun rerencangan anjeun, ngobrol sareng aranjeunna saolah-olah éta babaturan salami hirup kalayan nada anu caket sareng haneut. Aranjeunna pasti bakal ngahargaan kana éta!

Sareng éta sadayana !. Ayeuna urang ngan ukur tiasa miharep anjeun wilujeng tepang sareng blog énggal anjeun sareng mugia anjeun ngahontal seueur kasuksesan.