Alicia tomero

Unë fillova me hobin tim kurioz të pjekjes nga mosha e hershme 16, dhe që atëherë nuk kam ndaluar së lexuari, studiuari dhe studiuari. Ishte një sfidë për mua t'i përkushtohesha plotësisht asaj dhe një zbulim i vërtetë të kisha një Thermomix në kuzhinën time. Muchshtë shumë më komode të bëj vakte autentike dhe zgjeron njohuritë e mia për gatimin, një sfidë për mua dhe të jem në gjendje të vazhdoj të mësoj receta të lehta dhe krijuese.